dilluns, 8 de setembre del 2014

Pgm 42: Raph Dumas

El 22 de setembre de 2012 vam acabar la cinquena temporada del programa prenent un vermut amb el discjòquei Raph Dumas.

Durant 58 minuts vam tenir el plaer de conversar amb un mag del sampler, un creador i manipulador de sons de gust selecte.

L'any passat va editar un disc que, modestament, creiem que marcarà un punt i a part en la nostra música 'techno':  "Coblism" (Discmedi, 2011), una obra que porta la tenora i les línies de contrabaix de la sardana al funk amb uns resultats amb molt de 'groove'.

Durant la conversa vam parlar de tota la seva obra, que va començar l'any 1996, i també de la seva participació com a tècnic de gravació al disc que en Pascal Comelade i la Cobla Sant Jordi acaben de fer junts.

I, per acabar, en Raph ens va parlar dels seus projectes més imminents, que són molts i diversos: actualment està preparant els arranjaments per tocar l'any que ve aquest "Coblism" amb la Cobla Sant Jordi al Palau de Congressos de Perpinyà i a L'Auditori de Barcelona; acaba d'enregistrar un nou disc amb el seu grup The Primaveras que està previst que s'editi el proper mes de febrer; i el proper 12 d'octubre farà un concert amb en Guillamino a la línia de la frontera del Coll de Banyuls per presentar una peça que han fet conjuntament a partir de sardanes de Portvendres i Portbou.

1a part (29' 46'')
 

2a part (30' 19'')